Kezdőlap Szolgáltatásunk Ajánlatkérés Beléptetősátor Kapcsolat

Szolgáltatásunk

Cégünk a fertőtlenítést hidegködképző berendezéssel végzi. Ennek lényege, hogy a fertőtlenítő hatóanyagot – a nátrium-hipoklorit, a hipoklórossav, az ózon és a klór-dioxid keverékét – 25 mikron nagyságú, apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködként juttassuk a kezelt felületre és légtérbe. A fertőtlenítés során az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot. A felhasznált fertőtlenítőszerrel szemben az algák, baktériumok, gombák és vírusok védtelenek, míg emberre, állatra a termék veszélytelen. A felhasznált környezetbarát fertőtlenítőszer azonnali eredményt biztosít kémiai szermaradvány nélkül. A munkafolyamat általános takarítás után javasolt, többnyire a helyiség ajtajából végezzük, ami pár perc alatt lezajlik. A kezelést követően 30 perc várakozási idő elteltével lehet a helységeket használni. Rövid telefonos egyeztetés után tudok pontos árajánlatot adni.

Kérem, ismerje meg fertőtlenítő eljárásunk, mely megoldást nyújt gombák, baktériumok és vírusok ellen. Az élelmiszeripari üzemek, hűtőházak, ipari létesítmények, közintézmények higiéniájának fenntartására kiváló.
Az élelmiszeriparban, köz- és szociális intézményekben, egészségügyben, járművek valamint ipari létesítményekben előzetes tisztítás után használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer.
Hűtőház, raktár, csarnok és tároló fertőtlenítését hidegködképző géppel a légtérbe juttatva végezzük, még a nehezen hozzáférhető felületek elérése sem jelent gondot. A kezelés 30 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető. A nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása veszélytelen.